RIP Fudge Spitfire
5 posters
עמוד 1 מתוך 1
RIP Fudge Spitfire
Here lies one of the greatest.
First to be called into battle - and last to lay down his axe.
No Ogre too high - no shadow too deep...
A dangerous foe, and a dangerous enemy.
A loyal friend of every drink , every bar-hassle and every warior called Merkul.
May his zombie remains Rest In Peace...
First to be called into battle - and last to lay down his axe.
No Ogre too high - no shadow too deep...
A loyal friend of every drink , every bar-hassle and every warior called Merkul.
May his zombie remains Rest In Peace...
GodZila- מספר הודעות : 260
Re: RIP Fudge Spitfire
אהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!
גמד יקר! כמה קרבות נלחמנו כל איבר בגופי שהשתוללתי מסביב לכתף שלך
(כמו כתף לכתף רק שאני לא נלחם ככה)
נלחמים ביחד, בני דודים, כולם יודעים שיש קשר דם בין הגמדים לקנדרים מאז שריאורקס התחלק עם האבן ויצר אותנו.
הבסנו ביחד יצורים מוזרים, ראינו את כל העולם מנקודה שאף אחד אחר מאיתנו לא ראה אות מנמוך יותר.
אפילו לא הספקתי לבכות עלייך' הפכת כמעט מייד לזומבי מכוער והיינו חייבים להרוג אותך שוב, מצטערים על זה, זה בטח ממש מבאס למות פעמיים
נקווה שלא תשמור על זה טינה כשניפגש שוב
גמד יקר! כמה קרבות נלחמנו כל איבר בגופי שהשתוללתי מסביב לכתף שלך
(כמו כתף לכתף רק שאני לא נלחם ככה)
נלחמים ביחד, בני דודים, כולם יודעים שיש קשר דם בין הגמדים לקנדרים מאז שריאורקס התחלק עם האבן ויצר אותנו.
הבסנו ביחד יצורים מוזרים, ראינו את כל העולם מנקודה שאף אחד אחר מאיתנו לא ראה אות מנמוך יותר.
אפילו לא הספקתי לבכות עלייך' הפכת כמעט מייד לזומבי מכוער והיינו חייבים להרוג אותך שוב, מצטערים על זה, זה בטח ממש מבאס למות פעמיים
נקווה שלא תשמור על זה טינה כשניפגש שוב
MelvinDelvin- מספר הודעות : 319
and dont forget a dangerous friend as well
and dont forget a dangerous friend as well
Bane Bone Dust- Admin
- מספר הודעות : 148
מי יתן ושלושת בני האלמוות יאספו אותך אל משכנם בארמונות השמיים ושם תחייה לנצח.
חבר יקר
חבר יקר
troynightstar- Admin
- מספר הודעות : 119
עזיבתו של גיבור.
אני מניח את גופת הגמד במקום מוגבה בחדר. שם את הגרזן שלו בין ידיו. לוקח מהמחסן את האלכוהול הכי חזק שנמצא שם ושופך על גופתו. ואז יורד על ברכיי ונושא תפילה לרירוקס.
"רירוקס האדיר, אנו משיבים אליך את אחד הגיבורים אשר שלחת לעולם. נפש שהובילה רבים אל חיקך. גיבור שעל שפתיו שירי הלל לפארך כאשר הניף את נשקו להכות את אויבך. חבר, שתמיד היה שם לתמוך בחבריו לנשק גם בקרב וגם על יד האח בפונדק. גמד משכמו ומעלה, שזקנו מפואר מזקן כל גמד אחר. פאג' ספיטפייר". אני מצית את הגופה.
לאור האש אני לוקח את הגרזן השבור של קרובו של פאג' ומבטיח שאני אשלים את משימתו לחברו מחדש ולדאוג שמשפחתו תקבל אותו.
"פאג', היה כבוד להלחם לצידך. מי יתן ונשמתך תעניש את נשמתו של ירוסלב גם בעולם שמעבר."
אני מניח את גופת הגמד במקום מוגבה בחדר. שם את הגרזן שלו בין ידיו. לוקח מהמחסן את האלכוהול הכי חזק שנמצא שם ושופך על גופתו. ואז יורד על ברכיי ונושא תפילה לרירוקס.
"רירוקס האדיר, אנו משיבים אליך את אחד הגיבורים אשר שלחת לעולם. נפש שהובילה רבים אל חיקך. גיבור שעל שפתיו שירי הלל לפארך כאשר הניף את נשקו להכות את אויבך. חבר, שתמיד היה שם לתמוך בחבריו לנשק גם בקרב וגם על יד האח בפונדק. גמד משכמו ומעלה, שזקנו מפואר מזקן כל גמד אחר. פאג' ספיטפייר". אני מצית את הגופה.
לאור האש אני לוקח את הגרזן השבור של קרובו של פאג' ומבטיח שאני אשלים את משימתו לחברו מחדש ולדאוג שמשפחתו תקבל אותו.
"פאג', היה כבוד להלחם לצידך. מי יתן ונשמתך תעניש את נשמתו של ירוסלב גם בעולם שמעבר."
דיאנה מוחה דמעה בשקט...
troynightstar- Admin
- מספר הודעות : 119
"משכמו ומעלה" חחחחח
זה בטח איזה 20 ס"מ
זה בטח איזה 20 ס"מ
Bane Bone Dust- Admin
- מספר הודעות : 148
רגע... מה סגרנו ? ירוסלב מת או לא ???